Notícies

27a Caminada

Falten 31 dies i 4 hores!

  • Data: 20/04/2019
  • Hora: 08:00
  • Lloc: Plaça del Mur - Sant Llorenç de Morunys

Calendari de Caminades Populars 2018

06/02/2018

En l'arxiu adjunt trobareu en format pdf el calendari de caminades populars del 2018.

Aquest calendari engloba pràcticament totes les caminades que es celebren a les comarques de l'Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Solsonès i Cerdanya.

Fitxers:
Calendari de Caminades Populars 2018

Caminada 2018

30/01/2018

Aquest any la caminada serà el dia 31 de març, que com cada any s’escau en Dissabte Sant.

El recorregut d’aquesta edició tindrà la sortida al poble de la Coma i recorrerà íntegrament per camis d’aquest municipi, alguns d’ells inèdits.

Properament ja anirem donat d’altres detalls.

Caminada 2018

Recaptació de la caminada per la Marató de TV3

15/12/2017

Des de la Residència la Vall ens informen que el que es va recaptar a la caminada que es va fer el passat dia 9 va ser de 572,17 €. Aquesta quantitat s’afegirà al que ja s’ha anat aconseguint en les activitats que la Residència la Vall ha organitzat del 1 al 10 de desembre en benefici de la Marató, activitats que serveixen també per dinamitzar la residència.

Des de A.E. Ja Arribarem Club animem a la residència a continuar amb aquesta tasca i aprofitem per agrair a la gent que hi ha col·laborat.

Recaptació de la caminada per la Marató de TV3

Caminada per la Marató de TV3

01/12/2017

Com ja hem vingut fent aquests últims anys, la nostra entitat col·labora amb la Residència la Vall en l’organització de la caminada en favor de la Marató de TV3.

De fet són dos recorreguts diferents per tal de que tothom pugui venir. Es pot triar entre una passejada fins a l’ermita de Santa Creu on us espera una bona xocolatada amb coca (1,5Km), o si sou una mica caminadors us aconsellem un recorregut de 7 Km fins a l’ermita de Sant Serni, allà també hi trobareu una bona xocolatada.

Caminada per la Marató de TV3

Nou mapa de camins de la Vall de Lord

18/07/2017

L’Associació de Turisme de la Vall de Lord ha editat un nou mapa de camins que aglutina els diferents itineraris que en aquests últims anys havien estat senyalitzats bàsicament amb pals indicadors a les cruïlles de camins.

Els recorreguts estan diferenciats per colors segons el seu nivell de dificultat. N’hi ha de blaus, que són els que presenten una dificultat més baixa, de vermells i finalment de negres, que són els que estan destinats a excursionistes experimentats i en bona forma física.

El mapa esta acompanyat per imatges de les rutes i les gràfiques amb els perfils dels desnivells. Si es vol més informació hi ha uns codis QR que a través del mòbil et permet descarregar les informacions allotjades a la pàgina web de Turisme de la Vall de Lord.

Actualment aquestes rutes estan en procés de reforç en la senyalització.

Nou mapa de camins de la Vall de Lord
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet