Notícies

Ruta 27ena. Caminada

20/02/2019

Us presentem el mapa i el perfil de la 27ena. Caminada.

Del recorregut d’aquesta edició podem destacar les panoràmiques que es poden veure en bona part del seu recorregut: La casa dels Hiverns, el Mirador del Codó i la baixada pel Serrat de la Creu del Codó, són llocs privilegiats per veure bona part de la Vall de Lord i més enllà.

La pujada veureu que és molt progressiva i de molt bon fer, i només la baixada pel Serrat de la Creu del Codó és una mica més exigent per ser el terreny força pedregós.

El recorregut es d’uns 14 Km. I el desnivell acumulat d’uns 640 metres.

Fitxers:
Ruta 27ena. Caminada

Som-hi!!!

13/02/2019

De cara a la Caminada d'enguany, aquest últim diumenge ja ens hem posat a treballar en la neteja i recuperació de camins.

Els treballs es van centrar en un tram del camí moliner que unia el nucli de Canalda amb els molins situats al poble de la Coma, concretament des de la casa dels Hiverns fins a la vertical de cal Bajona. Els que sou coneixedors de la zona ja haureu endevinat que ens dirigim cap a Coll de Jou.

A la foto veureu la brigada del diumenge. Properament farem noves jornades de neteja, no cal dir que si algú es vol afegir al grup, només cal que ho digui.

Molt properament posarem la informació referent al recorregut.

Som-hi!!!

Caminada 2019

23/01/2019

Amb el canvi d’any comencem els preparatius per l’edició d’enguany de la Caminada Popular Vall de Lord.

Com cada any, la caminada se celebrarà coincidint amb la Setmana Santa, concretament el dissabte 20 d’abril.

Aquest any situarem el punt de sortida a la Plaça del Mur de Sant Llorenç de Morunys.

Animeu-vos i veniu a caminar a la Vall de Lord! Bons paisatges i bona companyia!

Caminada 2019

Merescut homenatge

03/04/2018

Aprofitant la última edició de la nostra caminada hem volgut homenatjar dos homes que fa anys han estat col·laborant amb nosaltres. Estem parlant d’en Josep Casas Selga (Josep de les Nogueres) i d’en Josep Pujols Xandri (el Borda). Tots dos han participat en nombroses edicions de la Caminada tocant el seu acordió tot i la seva avançada edat, i sempre amb total predisposició.

Cap al migdia se’ls hi va fer entrega de dues plaques gravades amb els seus noms i un text d’agraïment i posteriorment ens van obsequiar tocant unes peces d’acordió.

Aprofitem per fer notar que a l’apartat de “Galeria Fotogràfica” ja hi ha una selecció de fotografies de la 26ena. Caminada.

Merescut homenatge

Resum de dades de la 26ena. Caminada

03/04/2018

Us adjuntem un arxiu pdf amb les estadístiques d’aquesta edició de la caminada.

Veureu que la participació ha baixat en relació a les últimes edicions, i això es deu principalment al temps insegur que es preveia pel dissabte i que en certa mesura es va acabar confirmant.

Un dels llocs on la participació va baixar més va ser Solsona, i es que a l’hora que la gent s’havia de posar en marxa, en aquella ciutat estava plovent. També ho feia a Cardona i una mica a Manresa.

Trobareu informació també de les edats dels caminants. El caminant de més edat tenia 86 anys, que és el nostre amic Jaume Gibert d’Artés, i el més jovenet 4 anys, i algun de més petitó que anava a cavall dels seus pares.

Fitxers:
Resum de dades de la 26ena. Caminada
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet