Notícies

27a Caminada

Falten 31 dies i 5 hores!

  • Data: 20/04/2019
  • Hora: 08:00
  • Lloc: Plaça del Mur - Sant Llorenç de Morunys

Resum de dades de la 26ena. Caminada

03/04/2018

Us adjuntem un arxiu pdf amb les estadístiques d’aquesta edició de la caminada.

Veureu que la participació ha baixat en relació a les últimes edicions, i això es deu principalment al temps insegur que es preveia pel dissabte i que en certa mesura es va acabar confirmant.

Un dels llocs on la participació va baixar més va ser Solsona, i es que a l’hora que la gent s’havia de posar en marxa, en aquella ciutat estava plovent. També ho feia a Cardona i una mica a Manresa.

Trobareu informació també de les edats dels caminants. El caminant de més edat tenia 86 anys, que és el nostre amic Jaume Gibert d’Artés, i el més jovenet 4 anys, i algun de més petitó que anava a cavall dels seus pares.

Fitxers:
Resum de dades de la 26ena. Caminada

1244 Valents

01/04/2018

Malgrat les previsions de malt temps, del intens fred que feia en algun moment i dels intervals de neu durant el recorregut, 1244 persones van decidir que valia la pena obviar aquests inconvenients i gaudir al màxim de la caminada.

Doncs si, el dia abans les previsions eren de malt temps durant el matí de dissabte, però finalment els ruixats que van sovintejar per Catalunya, a la Vall de Lord quasi no es van deixar sentir. Només uns petits ruixats de neu de matinada i un de més intens però de curta durada cap a la una del migdia es van deixar veure.

Com sempre, gràcies als caminadors per fer-nos costat i pel seu civisme, i molt especialment gràcies al centenar de col·laboradors que ens doneu un cop de ma el Dissabte Sant.

Properament posarem les estadístiques de la caminada i la galeria fotogràfica.

1244 Valents

Tríptic de la 26ena. Caminada

14/03/2018

Al peu d’aquest escrit trobareu l’arxiu per descarregar-vos el tríptic de la caminada d’enguany.

Allà hi trobareu la descripció del itinerari, temps entre controls, recomanacions i altres coses.

Esperem que us agradi.

Fitxers:
Tríptic de la 26ena. Caminada

Recorregut definitiu de la 26ena. Caminada

26/02/2018

Us presentem el recorregut d’aquest any. Veureu que transcorre íntegrament pel municipi de La Coma i la Pedra i que té el seu inici al nucli de la Coma, concretament a tocar les piscines del poble.

Si doneu una ullada al perfil de la ruta veureu que hi ha dues pujades, la primera una mica més exigent i que ens portarà fins el control 1 on hi ha la casa de Cal Andal, i en canvi la segona ja és de més bon fer.

Que veurem? Doncs el casc antic de La Coma, les Fonts del Cardener, Cal Andal on hi ha unes bones vistes de la Serra del Verd, el Veïnat de Muntanya on hi ha nombroses cases de pagès, posteriorment unes bones vistes de la Serra del Port del Comte i el veïnat de Cal Fiter.

Fitxers:
Recorregut definitiu de la 26ena. Caminada

Preparatius de la 26ena. Caminada

20/02/2018

La neu aquest any ens esta fent la punyeta i ens ha impedit de començar les tasques de condicionament dels camins fins aquest passat cap de setmana.

Malgrat això, tot estarà a punt per que el dia 31 de març puguem gaudir d’uns camins en bones condicions.

Amb la participació de set voluntaris el diumenge ens vàrem centrar en la recuperació del antic camí de les Morreres i del camí del Reguer, tots dos situats al nord-oest de La Coma.

Preparatius de la 26ena. Caminada
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet