Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Col.laboració externa

16/11/2013

El cap de setmana del 18 i 19 de maig hi va haver una trobada de caps de la Demarcació de la Catalunya Central dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya a la Vall de Lord, i dintre de les activitats que van portar a terme durant aquells dos dies, dedicaren el diumenge al matí a treballar en diferentes actuacions amb la col•laboració d’entitats del territori.

Mesos abans s’havien posat en contacte amb la nostra associació per tal de veure en que pudien ajudar tot aquest col•lectiu de joves. Entre 50 i 60 caps, es van repartir tasques principalment de neteja de camins, però també van netejar els voltants de l’ermita de Casa Llobeta i la font que hi ha a prop d’aquest paratge, van fer un mural a l’entrada del poble de St. Llorenç i van contribuir en la senyalització de camins.

Gracies aquesta actuació, ara es pot donar la volta a la Mola de Lord passant a peu de cingle, ja que s’ha recuperat de l’oblit un bon tram d’aquest camí.

Des d’aquí volem donar les gràcies a aquest col•lectiu de gent que van dedicar unes hores del seu temps, a treballs en benefici d’aquesta vall.

Col.laboració externa

Resum de participants en les 21 edicions

15/04/2013

Aquí podeu veure una gràfica de participants a les 21 edicions de la caminada que s’han fet fins ara.

Veureu que vàrem començar la nostra historia amb 150 caminants i que actualment cada any passem de llarg del miler. Bé, passem del miler quan fa bon temps, per que els anys 2009 i 2011 veureu que només vàrem ser 275 i 349 respectivament, i això va coincidir amb un temps desastrós. Com a curiositat direm que el recorregut d’aquests dos anys va ser el mateix per donar una segona oportunitat als que no havien pogut venir el primer any. Ja no la tornem a repetir!

Resum de participants en les 21 edicions

Galeria de fotos

12/04/2013

A l’apartat “Galeria Fotogràfica” , trobareu una selecció de fotos de la caminada d’enguany que ens han fet arribar alguns amics.

Com a curiositat us direm que una setmana després de la caminada una forta nevada va deixar un gruix de neu d’uns 15 centímetres a la zona alta del recorregut. Es a dir, que si això hagués passat el dissabte anterior hauríem d’haver esmorzat en un ambient gèlid.

Galeria de fotos

Estadístiques

03/04/2013

Els amants de les estadístiques o simplement els que sou una mica curiosos, trobareu en l’arxiu adjunt, dades de les poblacions de procedència dels caminants, distribució per comarques i gràfiques per edats.

Podreu comprovar que les poblacions de procedència són molt diverses. Això és degut principalment per la data en la que es celebra l’esdeveniment, al coincidir en Setmana Santa facilita que gent de segones residències a la Vall, i gent que ve expressament per la caminada ho tinguin més fàcil per participar-hi.

El caminant més jove tenia 4 anys i el de més edat en tenia 82.

Fitxers:
Estadístiques

1375 Participants!

31/03/2013

Malgrat que el dia abans el temps es mostrava molt insegur, 1375 caminadors van prendre la sortida de la 21 ena. Caminada.

Les condicions d’un terreny amarat d’aigua van marcar el recorregut de la marxa, tan el sentit positiu com en sentit negatiu. En sentit positiu per que la Rasa de Pratformiu presentava un aspecte immillorable pel cabal d’aigua que baixava pel rierol, i en sentit negatiu per que en alguns trams del recorregut es feia difícil de caminar per la quantitat de fang acumulat.

Com sempre moltes gràcies als que heu vingut i moltes gràcies a la gent que heu col•laborat en l’organització.

1375 Participants!
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet