Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

1516 participants

20/04/2014

Aquesta ha sigut la participació més alta de les 22 edicions de la nostra caminada.

El bon temps va ser clau per assolir aquesta xifra de caminants.

Durant la caminada la gent va poder gaudir d’unes boniques panoràmiques amb molt bona visibilitat i amb unes temperatures molt agradables, i en algun moment fins i tot amb una certa caloreta.

Degut a l’alta participació demanem disculpes si en algun moment hi va haver alguna mancança en els controls de pas.

Agraïm des d’aquí l’esforç de diferents establiments del poble que van fer un esforç per donar resposta a l’increment de caminants.

Gràcies a tots els col•laboradors i a tots els que heu participat en la caminada.

1516 participants

Tot a punt!

13/04/2014

Avui hem acabat les tasques de neteja i condicionament de camins de la ruta d’aquest any. Per celebrar-ho un grup de voluntaris hem fet un bon esmorzar al peu de la casa de Sallort.

Estem molt contents d’haver recuperat el camí d’un kilòmetre i mig que transcorre per la part de ponent de la Mola de Lord, i que va des de la Balma del Goter fins a l’aparcament del Santuari de Lord passant sempre a peu de cinglera.

Us adjuntem el Track per GPS de la caminada sencera al peu d’aquesta noticia.

Fitxers:
Tot a punt!

Tríptic

25/03/2014

Dia: 19 d’abril de 2014

Hora de sortida: De 8 a 9 del matí

Lloc de sortida: Plaça del Mur de Sant Llorenç de Morunys

Preu: 8 Euros

Inscripcions: El dia abans a l’ oficina de turisme de la Vall de Lord de 5 a 8 de la tarda i el mateix dia a partir de 7,30 del matí.

Kms. Aproximats: 16,6

Fitxers:
Tríptic

Balma del Fornó

27/02/2014

Un dels al•licients d’aquest any és la Balma del Fornó. Després de passar pel primer control, si us desvieu una mica de la ruta podreu visitar aquest bonic indret.

La balma ha servit de refugi de remats d’ovelles que pasturaven a prop d’aquest lloc. La Balma en si ja és molt bonica, però potser el que la fa més interessant és la seva ubicació. Des de la seva obertura es pot veure un paisatge impressionant, amb una vista privilegiada de la Mola de Lord amb el seu santuari al seu cim.

Per tan tus convidem a deixar la ruta principal per fer una visita a aquesta balma. Són encara no cent metres i val molt la pena.

Balma del Fornó

Mapa 2014

27/02/2014

Us avancem el mapa de la caminada d’aquest any per que pugueu donar-hi una mirada.

Pujarem fins el Serrat de Sòvol, lloc amb una vista fantàstica: per un costat cap a les fondalades de Vilamala, i per l’altre cap al poble de St. Llorenç i muntanyes del voltant. Posteriorment els que vulguin podran arribar-se fins a la Balma del Fornó. Esmorzarem a peu del Pantà de la Llosa del Cavall, concretament al Mirador de la Trona. Un altre lloc emblemàtic és la masia de Sallort al peu de la Mola de Lord.

Aquest any la caminada serà el dia 19 d’abril amb un horari de sortida de 8 a 9 del matí. El lloc de sortida serà a la plaça del Mur de Sant Llorenç.

Mapa 2014
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet