Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Balma del Fornó

27/02/2014

Un dels al•licients d’aquest any és la Balma del Fornó. Després de passar pel primer control, si us desvieu una mica de la ruta podreu visitar aquest bonic indret.

La balma ha servit de refugi de remats d’ovelles que pasturaven a prop d’aquest lloc. La Balma en si ja és molt bonica, però potser el que la fa més interessant és la seva ubicació. Des de la seva obertura es pot veure un paisatge impressionant, amb una vista privilegiada de la Mola de Lord amb el seu santuari al seu cim.

Per tan tus convidem a deixar la ruta principal per fer una visita a aquesta balma. Són encara no cent metres i val molt la pena.

Balma del Fornó

Mapa 2014

27/02/2014

Us avancem el mapa de la caminada d’aquest any per que pugueu donar-hi una mirada.

Pujarem fins el Serrat de Sòvol, lloc amb una vista fantàstica: per un costat cap a les fondalades de Vilamala, i per l’altre cap al poble de St. Llorenç i muntanyes del voltant. Posteriorment els que vulguin podran arribar-se fins a la Balma del Fornó. Esmorzarem a peu del Pantà de la Llosa del Cavall, concretament al Mirador de la Trona. Un altre lloc emblemàtic és la masia de Sallort al peu de la Mola de Lord.

Aquest any la caminada serà el dia 19 d’abril amb un horari de sortida de 8 a 9 del matí. El lloc de sortida serà a la plaça del Mur de Sant Llorenç.

Mapa 2014

Ja Tenim Ruta!

12/02/2014

Com cada any, després de les festes de Nadal ens posem en marxa per preparar una nova edició de la nostra Caminada.

Després de sondejar vàries alternatives, creiem que hem trobat una ruta atractiva. Té un recorregut d’uns 17 Km. però amb uns desnivells força assequibles per tothom.

Aquest any us volem portar per camins propers a la Mola de Lord i al Pantà de la Llosa del Cavall. Alguns trams del recorregut ja s’han fet en edicions de fa uns quants anys de la nostra caminada, però com sempre solem fer, volem recuperar i ensenyar-vos nous camins i nous indrets.

Ja Tenim Ruta!

Valoració Caminada per la Marató

10/12/2013

El dissabte dia 7 de desembre es va celebrar la caminada a favor de la Marató de TV3. La proposta de la Residència La Vall de St. Llorenç de Morunys va tenir una bona acceptació, i més d’un centenar de persones van fer la caminada: uns fins a Santa Creu i altres fins a la Font Puda.

El recorregut fins a Santa Creu el varen poder fer gent d’edat avançada, i fins i tot uns 13 avis de la Residència van poder anar-hi en cadira de rodes ajudats pel mateix nombre de voluntaris.

Tant a Santa Creu com a la Puda es va poder gaudir d’una xocolatada preparada per la Residència la Vall, que tothom va coincidir a dir que era excel•lent.

Nosaltres hi vàrem contribuir marcant el recorregut, netejant algun tram i cuidant dels avituallaments amb l’ajut d’uns quants voluntaris.

Gràcies per deixar-nos participar-hi i sembla que ha quedat ganes per tornar a repetir l’experiència el proper any.

Es van recaptar prop de 700 Euros d’aportacions voluntàries dels participants.

Valoració Caminada per la Marató

Caminada per la Marató

16/11/2013

La Residència la Vall en col•laboració de la Agrupació Excursionista Ja Arribarem Club, organitza pel dia 7 de desembre una petita caminada popular.

La caminada és una de les activitats que la Residència la Vall porta a terme durant la primera setmana de desembre en benefici de la Marató de TV3, aquest any dedicada a recaptar fons per les malalties neurodegeneratives.

La prova tindrà dos recorreguts: Un de molt curt fins a l’ermita de Santa Creu i un altre de més llarguet (7 Km.) fins a la Font Puda, amb un trajecte circular.

Col•laboreu!

Caminada per la Marató
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet