Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Preparació caminada i lloc de sortida

20/03/2015

Aquest últim cap de setmana una colla de voluntaris vàrem estar ultimant la neteja de camins per l'edició d'enguany de la caminada.

Com cada any, quan ja s'acosta el dissabte Sant, els participants en l'arranjament de camins ho aprofitem per fer un bon esmorzar.

Per una altra banda a la nostra pàgina web i a l'apartat de “Localització” podreu veure en el mapa, el lloc de sortida. Doneu-hi una ullada.

Preparació caminada i lloc de sortida

Dades d'interès

07/03/2015

23 a. Caminada Popular Vall de Lord

Dissabte 4 d'Abril de 2015

Sortida: Ajuntament de Guixers

Hora de 8 a 9 del matí

Inscripcions: Divendres 3, a l'Oficina de Turisme de la Vall de Lord, de 5 a 8 de la tarda.
Dissabte 4, al lloc de sorrtida a partir de 2/4 de 8.

Fitxers:
Dades d'interès

Mapa i perfil

19/02/2015

Ja us podem presentar el recorregut d'aquest any.

Ja us anticipàvem que la ruta d'enguany comença al nucli de Valls (municipi de Guixers).

En la primera part del recorregut transitarà per terres de guixeres i posteriorment s'enlaira per visitar el paratge de la Corriu, amb les seves nombroses cases disseminades.

Des del capdamunt de la Serra de Guixers podreu observar a banda i banda, una multitud de masies disperses. Antigament tot aquesta zona va estar molt poblada, però les dures condicions de vida van fer que la gent anés marxant cap a pobles o ciutats on poder viure millor. Actualment moltes d'aquestes cases s'han restaurat i presenten un bon aspecte.

A l'arxiu adjunt podreu veure el perfil de la caminada amb els desnivells i el quilometratge.

Fitxers:
Mapa i perfil

Neteja i recuperació de camins

04/02/2015

Aquests últims caps de setmana ens hem dedicat a la neteja i recuperació d'antics camins a la zona de Guixers. Hem netejat el camí del Grau del Puit que en alguns trams es feia difícil de seguir. I a la zona de la Corriu hem rescatat de l'oblit un tram del GR-1 que amb el pas dels anys s'havia tapat totalment d'esbarzers i arços, fins el punt que els conservadors del GR ja l'havien marcat per un altre indret. Ens ha semblat que fèiem un bon servei de recuperar-lo.

A la foto adjunta podeu veure l'estat del camí abans de la neteja.

Neteja i recuperació de camins

Caminada 2015

28/01/2015

Estem a començament d'any i per aquestes dates ens posem a treballar més intensament per una nova edició de la nostra caminada. Durant la tardor ens hem dedicat a buscar una ruta que pogués ser atractiva i el màxim d'inèdita possible.

Com és tradició en la nostra caminada, anem canviant el lloc de la sortida per apropar-la el màxim possible als tres municipis que componen la Vall de Lord. Aquest any hem escollit el municipi de Guixers, i més concretament el nucli de Valls per situar-hi el punt d'inici.

Properament ja us anirem informant de més detalls de la ruta, horaris, inscripcions i altres aspectes de l'activitat. De moment ens hem centrat a començar la neteja de camins, que és un aspecte que mirem de cuidar molt per que serveixi tant pel dia de la caminada com després per que ho puguin fer servir altres excursionistes i amants de la natura en general.

Caminada 2015
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet