Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Dades d'interès de la caminada

24/02/2016

DIA: 26 de març de 2016

LLOC DE SORTIDA: Fàbrica KNAUFF a 2 Km. de Sant Llorenç a peu de la carretera d’aquesta població a Berga

HORA DE SORTIDA: De 8 a 9 del matí.

INSCRIPCIONS: El dia abans a l’oficina de turisme de la Vall de Lord (Sant Llorenç), i el mateix dia al lloc de la sortida a partir de les 7,30 del matí.

Dades d'interès de la caminada

Ruta 2016

17/02/2016

Com podeu veure aquest any hem posat la sortida al pati de la fàbrica Knauff, a uns dos kilòmetres de Sant Llorenç i al costat de la carretera de Berga. Això facilita la tornada, que si fos a Sant Llorenç, hauríem de salvar el desnivell en el tram final de la ruta que hi ha entre el Cardener i el poble.

El recorregut serà d’uns 13,5 Km. I amb un desnivell des del punt d’inici fins a la cota màxima d’uns 700 metres.

Com a llocs d’interès hi tenim l’ermita de Sant Lleí, el Jou, les restes de dues cases a peu de balma a la Rasa dels Forats, Prat Formiu, la Vilella i dos antics forns de guix.

Ruta 2016

Endreça de camins

31/01/2016

Bon ambient i bona feina avui en la neteja de camins a la zona de la Canal dels Forats i el camí de les Gargantes.

A la zona de la Canal dels Forats hem fet visibles una altra vegada dues cases embaumades: la de Cal Gallinot i la de Cal Guenyo.

A la foto del costat veureu la colla de voluntaris davant de les restes de la casa de Cal Gallinot.

Properament us explicarem nous detalls de la ruta.

Endreça de camins

Preparació de la 24ena. Caminada

31/01/2016

Com cada any després de les festes de Nadal ens posem a treballar per la nova edició de la nostra caminada.

Ja tenim la ruta planificada i ja hem començat a preparar els camins. Ja sabeu que ens agrada descobrir nous camins i nous al·licients per poder-vos mostrar, així els que veniu sovint teniu nous motius per tornar a la Vall.

El lloc culminant de la caminada d’enguany serà Pratformiu, i encara que alguns recordareu que no fa gaires anys ja el visitàrem, tant el camí d’arribada com el de tornada tenen poc a veure amb els que vàrem fer en aquell moment.

Preparació de la 24ena. Caminada

Caminada per la Marató de TV3

08/12/2015

El passat dissabte dia 5/12/2015 l’Agrupació Excursionista Ja Arribarem Club vàrem col·laborar amb la Fundació La Vall en l’organització d’una petita caminada en benefici de la Marató de TV3.

Era el tercer any que es muntava aquesta activitat i a diferència de les altres dues ocasions, en aquesta ocasió es va considerar convenient canviar l’itinerari. El motiu va ser que la Font de la Puda que era el lloc on es feia parada per menjar coca i xocolata desfeta, és un lloc molt fred a l’hivern i en canvi l’ermita de Sant Serni és un lloc molt més assolellat i temperat.

Gràcies a tots els que vàreu participar en aquesta fantàstica iniciativa.

Caminada per la Marató de TV3
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet