Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Caminada per la Marató

23/11/2016

Per quart any consecutiu col.laborem amb la Residència La Vall amb l'organització d'una caminada per recaptar fons en benefici de la Marató de TV3.

Aquest any la Marató destinarà la recaptació per combatre l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Hi haurà dos recorreguts: Un de 7 Km. amb destí a l'ermita de Sant Serni i un altre de curtet amb destí a l'ermita de Santa Creu.

No us perdeu la magnífica xocolatada que ens prepararan les cuineres de la residència!!!

Caminada per la Marató

Estadístiques i agraïments

30/03/2016

A la part de sota d'aquesta notícia trobareu un arxiu amb estadístiques de la nostra caminada. N’hi ha per poblacions, comarques, edats i sexe.

Aquest any volem fer una menció especial a la empresa Knauf, per la bona predisposició que vàrem rebre des del primer moment per tal de poder utilitzar les seves instal·lacions com a punt de sortida i arribada d’aquesta edició de la prova.

També volem agrair especialment a l’entitat Divulgalord per la dedicació que van tenir durant tot el matí explicant el funcionament dels antics forns de guix, i així donar a conèixer aquest petit patrimoni.

Fitxers:
Estadístiques i agraïments

1495 participants.

28/03/2016

La caminada d’enguany va estar presidida pel bon temps. Encara que en el moment de la sortida la boira estava present, molt aviat es va desfer i va permetre gaudir als participants d’unes bones panoràmiques de la Vall.

Aquest any la pujada era exigent i alguns caminats se’ls hi va fer una mica dur, sembla però, que les bones vistes i altres al·licients del recorregut van compensar l’esforç.

Com sempre diem, moltes gràcies als nombrosos col·laboradors que ens ajuden a preparar la caminada setmanes abans, i als que dediquen el matí del dissabte per atendre la gent en els diferents controls de pas. I molts gràcies els que voleu participar d’aquesta festa que és la nostra caminada.

A per la 25 ena.!!!!!!

1495 participants.

Track per GPS

15/03/2016

A sota d’aquesta nota trobareu el Track per descarregar-vos al GPS.

Cada any ens agrada rescatar de l’oblit antics camins mitjançant la neteja i condicionament dels mateixos. I aquest any no ha estat una excepció, hem recuperat un camí que serpentejava al costat dels feixons de la Canal dels Forats i hem desembrossat els votants de dos habitatges que hi havia en aquest indret.

També hem endreçat el camí de les Gargantes que des de la part alta de la Canal dels Forats manava cap a Prat Formiu.

Fitxers:
Track per GPS

Tríptic 24ena. Caminada

04/03/2016

Ja tenim el tríptic de la caminada i a l’arxiu adjunt us el podeu descarregar en format PDF.

Hi trobareu una descripció detallada del recorregut, el mapa, el perfil i una llista d’advertiments entre altres coses. Si teniu qualsevol dubte podeu adreçar-nos un correu electrònic a l’adreça que trobareu a l’apartat “contacte”.

Tingueu present que aquest any la sortida estarà situada a la explanada de la fàbrica Knauff, al costat de carretera de Sant Llorenç de Morunys a Berga, a dos quilòmetres de la primera població.

Fitxers:
Tríptic 24ena. Caminada
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet