Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Preparació de la 24ena. Caminada

31/01/2016

Com cada any després de les festes de Nadal ens posem a treballar per la nova edició de la nostra caminada.

Ja tenim la ruta planificada i ja hem començat a preparar els camins. Ja sabeu que ens agrada descobrir nous camins i nous al·licients per poder-vos mostrar, així els que veniu sovint teniu nous motius per tornar a la Vall.

El lloc culminant de la caminada d’enguany serà Pratformiu, i encara que alguns recordareu que no fa gaires anys ja el visitàrem, tant el camí d’arribada com el de tornada tenen poc a veure amb els que vàrem fer en aquell moment.

Preparació de la 24ena. Caminada

Caminada per la Marató de TV3

08/12/2015

El passat dissabte dia 5/12/2015 l’Agrupació Excursionista Ja Arribarem Club vàrem col·laborar amb la Fundació La Vall en l’organització d’una petita caminada en benefici de la Marató de TV3.

Era el tercer any que es muntava aquesta activitat i a diferència de les altres dues ocasions, en aquesta ocasió es va considerar convenient canviar l’itinerari. El motiu va ser que la Font de la Puda que era el lloc on es feia parada per menjar coca i xocolata desfeta, és un lloc molt fred a l’hivern i en canvi l’ermita de Sant Serni és un lloc molt més assolellat i temperat.

Gràcies a tots els que vàreu participar en aquesta fantàstica iniciativa.

Caminada per la Marató de TV3

Dades de la Caminada 2015

10/04/2015

Aquí us podeu descarregar un arxiu amb amplia informació de la caminada d’enguany.

Hi podreu veure gràfiques per poblacions, per comarques, per edats i per sexes.

Veureu que els llocs de procedència dels caminants és molt variat, però amb una majoria de la Catalunya Central i principalment de la nostra comarca: El Solsonès.

També adjuntem una gràfica de l’evolució del nombre de caminants al llarg de les 23 edicions.

Fitxers:
Dades de la Caminada 2015

1573 Gràcies!!!

05/04/2015

Gràcies a cada un dels participants que heu pres part de la 23 ena. edició de la Caminada Popular Vall de Lord. Gràcies a molts de vosaltres que any rere any ens voleu acompanyar en aquesta jornada. Gràcies pel vostre civisme que malgrat ser un esdeveniment tant massiu no es nota després en els camins que deixeu, i només es veuen més transitats però sense gens de brutícia.
I gràcies també al munt de col·laboradors que ens ajudeu a l'endreça de camins les setmanes abans, i als que sacrifiqueu el matí del dissabte Sant per avituallar als participants de la caminada.

Properament a la galeria fotogràfica hi posarem una selecció d'instantànies de la jornada. Si ens en voleu fer arribar alguna ho podeu fer a través de l'adreça de correu electrònic.

NOTA: Ens van fer arribar un rellotge que algú va perdre. Si surt el propietari que es posi en contacte amb nosaltres.

1573 Gràcies!!!

Tot a punt.

01/04/2015

Ja falta poc per la nova edició de la caminada i els camins ja estan a punt per ser transitats. El temps, que sempre ens fa patir, sembla que aquest any pinta més bé.

Prop de la zona de sortida trobareu una zona indicada per aparcar els cotxes amb tota comoditat.

Aquí mateix us podeu descarregar el Track per GPS de la ruta per si us fa gràcia tenir-lo.

Fitxers:
Tot a punt.
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet