Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Sorteig!

22/03/2010

Aquest any per cortesia de la botiga Punt d’Esport de St. Llorenç de Morunys, sortejarem 10 motxilles entre els participants de la caminada.

El sorteig es farà davant de les primeres persones que hagin completat el recorregut.

Sorteig!

Agraïment

17/03/2010

Des de A.E. JA ARRIBAREM CLUB volem agrair especialment a Roger Clotet i Ariadna Audivert pel seu treball desinteressat en la construcció d’aquesta pàgina web. De passada, igualment volem agrair a tot un seguit de persones que també desinteressadament col•laboren per tirar endavant la organització de la caminada: uns per recuperar camins en desús, altres que en els dies previs ens ajuden a preparar les coses, i molts, en el mateix dia de la caminada en els diferents controls avituallant a la gent o mirant que tot vagi pel bon camí.

Agraïment

Fulletó

17/03/2010

Aquí podeu descarregar-vos el fulletó de la caminada d’aquest any.

Hi podeu trobar horaris, lloc de sortida, preu, inscripcions, descripció complerta del recorregut, recomanacions i altres.

Fitxers:
Fulletó

Perfil Caminada

10/03/2010

Us presentem el perfil de la caminada d’aquest any.
No us espanteu, la pujada no és molt forta i esta dividida en tres trams: Un que comença al pla de Valls i que s’acaba a Sisquer, un de molt més suau de Sisquer fins a la casa de la Costa de Vilaverd i un tercer, una mica més exigent fins arribar al punt més alt de la caminada a Montcalb. A partir d’aquí ja tot és pla i baixada!
Nosaltres anem treballant per tenir-ho tot a punt. Esperem que el més de mig metre de neu que ha caigut a la Vall de Lord no ens sigui un obstacle massa important.

Perfil Caminada

Mapa del recorregut

03/03/2010

Aquí podreu veure el mapa del recorregut d’aquest any.

La ruta té uns 15,9 Km. amb un desnivell d’uns 600 metres aproximadament. Comença al nucli de població de Valls que pertany al municipi de Guixers i s’enfila fins a Sant Pere de Montcalb a uns 1450 metres d’alçada.

Durant el recorregut hi hauran 4 controls de pas on us podreu ben avituallar.

Mapa del recorregut
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet