Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Les edats de la caminada

08/04/2010

A la dreta podeu veure una gràfica de les edats dels participants a la caminada. Es pot observar que els més caminadors són els de 41 a 50 anys i en canvi els de 21 a 30 no estan per gaires caminades.

Hi ha alguns participants que no han indicat l’edat i el caminant més jove tenia ¡¡3 anys!! i es diu Pau, i els de més edat van ser dos caminants amb ¡¡78 anys!!.

Les edats de la caminada

Detall de poblacions

07/04/2010

Aqui al costat podeu observar una gràfica on es pot veure les poblacions amb més participants a la caminada d’enguany.

Destaquen un grupet de poblacions com: Barcelona, Terrassa, Manresa i Sabadell que aporten molts participants, molt possiblement per la data en que se celebra la caminada (Dissabte Sant) i aprofitant que alñguns ja es troben de vacances a la zona.

Després destaquen les poblacions de la comarca, amb Solsona al capdavant amb 130 participants i després St. Llorenç amb 103 participants.
Berga amb 69 participants, mostra una tendència ascendent aquests últims anys.

Com a curiositat hem de dir que hi havia gent de 172 poblacions diferents. De fora de Catalunya hi va haver gent de Madrid, Alacant, Sevilla, Osca i Màlaga i de fora d’Espanya: Andorra, Anglaterra, Mèxic, U.S.A i Canadà. Ens imaginen que no devien venir expressament per la caminada?!

També adjuntem un arxiu amb el llistat sencer de poblacions.

Fitxers:
Detall de poblacions

Més notícies

06/04/2010

Properament posarem a la pàgina web estadístiques per poblacions i per edats dels participants de la caminada d’enguany.

També preparem una galeria de fotos amb les col•laboracions que estem rebent. Si voleu enviar-nos alguna foto que cregueu interessant ho podeu fer via mail indicant el vostre nom.

Més notícies

1450 participants!!

05/04/2010

El temps va acompanyar i això va ajudar molt a que la gent decidís venir a la Vall de Lord a gaudir d'un bon dia d'excursionisme.

La veritat es que no ens esperàvem una participació tan gran, i això potser es va notar en algun moment, però gràcies a la comprensió de tots això no va ser impediment per disfrutar d'una jornada festiva.

El nostre agraïment a les moltes persones que ens van mostrar la seva satisfacció al finalitzar la caminada. Això ens esperona per intentar millorar a cada edició.

També volem donar les gràcies a la gent dels controls que malgrat la gran afluència de gent es van esforçar per que les coses sortissin bé.

1450 participants!!

Track per GPS

25/03/2010

Pels que tingueu GPS aquí us podeu descarregar el track del recorregut de la caminada d’aquest any.

Al costat una fotografia de l’església de Sisquer, punt on hi situarem el primer control.

Fitxers:
Track per GPS
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet