Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Esmorzar de pagès a Cal Vallonga

02/03/2010

Aquest diumenge hem netejat i recuperat el tram del camí moliner prop de les runes de la casa de Cal Raler. En les tasques de neteja hem tingut l'ajuda dels propietaris de la Casa de Vallonga, situada al Pla de Sant Romà, que a més a més ens han obert les portes de la seva casa per a poder refer forces amb un bon esmorzar de pagès. Moltes gràcies Mª Angels i Josep Maria!!

Esmorzar de pagès a Cal Vallonga

Itinerari Caminada

01/03/2010

Aquest any la Caminada concentra el seu recorregut en el municipi de Guixers. Recorrerà el territori de la parròquia de Sisquer, arribant fins l'enlariat veïnat de Montcalb, un territori que en cap edició anterior s'ha trepitjat.

Hem buscat un atraient i molt panoràmic recorregut que combina la història amb la bellesa natural dels variats paisatges que es trepitjaran.

Es podran visitar les esglésies de Sant Esteve de Sisquer, Sant Salvador de Vilaverd, Santa Magdalena de Can Colell i Sant Pere de Montcalb.

Pel que fa als llocs d'interès cal destacar el camí ral de Valls a Sisquer (recuperat parcialment), l'amagat pla de les Molles, la pintoresca casa de Can Colell i les dilatades panoràmiques des de Sant Pere de Montcalb, lloc on s'esmorzarà. També cal destacar la recuperació de l'antic camí moliner que des de Montcalb es dirigia al Molí de La Corriu passant per Cal Raler i el Pla de Sant Romà, un camí que estava del tot perdut i que hem recuperat amb motiu d'aquesta caminada. A la fotografia es poden veure els treballs de recuperació d'aquest camí.

Itinerari Caminada

Caminada 2010

26/02/2010

Aquest any toca Guixers!

Si, aquesta caminada transcorrerà quasi íntegrament pel municipi de Guixers. Sortint del nucli de Valls volem visitar Sisquer, Montcalb, Sant Romà i El Molí de la Corriu com a punts més destacats. Llevat del Molí de la Corriu, tot el recorregut és per llocs inèdits.
Marqueu aquest dia a la vostra agenda:

Dissabte Sant, 3 d'abril de 2010
Lloc: Ajuntament de Guixers al nucli de Valls
Hora: De 8 a 9 del matí

Us mantindrem informats.

Web nova!!

26/02/2010

Ja tenim web nova! Una nova web que pretén ser una bona eina de comunicació per donar a conèixer la nostra caminada i tot el que l’envolta.
Aquesta web encara esta en procés de construcció i esperem poder anar-la millorant amb el temps.

Web nova!!
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet