Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Mapa del recorregut

30/03/2011

Aquí al costat podeu veure el mapa del recorregut d’aquest any.

La caminada serà d’uns 15,3 Km. amb un desnivell d’uns 600 metres. La sortida estarà situada a Sant Llorenç de Morunys i com a principals atractius estan el Mirador del Codó i la pujada cap aquest indret.
Pel camí hi trobareu 4 controls de pas que faran les funcions d’avituallament.

Si premeu sobre el mapa el podreu ampliar.

Mapa del recorregut

Fulletó de la Caminada

28/03/2011

Aquí podeu descarregar-vos el fulletó de la caminada d’aquest any.

Hi podeu trobar horaris, lloc de sortida, preu, inscripcions, descripció complerta del recorregut, recomanacions i altres.

Fitxers:
Fulletó de la Caminada

Font de la Canaleta

21/03/2011

Aquests dies estem plenament immersos en la preparació de la propera caminada. Cada any intentem, sempre que les condicions ho permeten, arranjar algun element del recorregut. En l’anterior ocasió que es va fer aquest recorregut, es va restaurar amb uns graons el pas del Roc Foradat.

En aquesta ocasió hem cregut convenient arranjar la malmesa font de la Canaleta, i amb aquest propòsit aquest diumenge cinc membres del Ja Arribarem Club hem feinejat un matí per deixar-la una mica millor del que estava.

Font de la Canaleta

Caminada 2011

14/02/2011

Com cada any us convoquem pel Dissabte Sant a la Vall de Lord. Aquest any us proposem recórrer de nou la ruta que ja vàrem fer fa dos anys i que per culpa del mal temps, només la seguireu els més agosarats. Des de l’organització hem pensat que els que no hi vàreu ser en aquella ocasió us agradaria poder-la fer, i els que sí que hi vàreu ser, us agradaria repetir, esperant que en aquesta ocasió el temps ens acompanyi.

Us recordem la ruta: Sant Llorenç-Sant Serni-Roc Foradat-La Creu del Codó-Pla de la Cort-Cal Bajona-Collet Blanc-Els Hiverns-El Pinyer-St. Llorenç.

Caminada 2011

Galeria de Fotos

14/04/2010

Ja hem carregat una selecció de fotografies que ens heu fet arribar. Vol ser un resum dels llocs per on va passar la caminada d’aquest any i de la gent que en va formar part: caminants i col•laboradors. Per veure-les aneu a l’apartat del menú: Galeria fotogràfica.

Esperem que us agradin.

Fotos cedides per: Josep M. Muntada Piqué, Josep Solé Cases, Joan Aubets, Familia Sagrera-Cots, Josep Pintó i Lluís Sitjes. A tots: moltes gràcies.

Galeria de Fotos
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet