Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

1450 participants!!

05/04/2010

El temps va acompanyar i això va ajudar molt a que la gent decidís venir a la Vall de Lord a gaudir d'un bon dia d'excursionisme.

La veritat es que no ens esperàvem una participació tan gran, i això potser es va notar en algun moment, però gràcies a la comprensió de tots això no va ser impediment per disfrutar d'una jornada festiva.

El nostre agraïment a les moltes persones que ens van mostrar la seva satisfacció al finalitzar la caminada. Això ens esperona per intentar millorar a cada edició.

També volem donar les gràcies a la gent dels controls que malgrat la gran afluència de gent es van esforçar per que les coses sortissin bé.

1450 participants!!

Track per GPS

25/03/2010

Pels que tingueu GPS aquí us podeu descarregar el track del recorregut de la caminada d’aquest any.

Al costat una fotografia de l’església de Sisquer, punt on hi situarem el primer control.

Fitxers:
Track per GPS

Sorteig!

22/03/2010

Aquest any per cortesia de la botiga Punt d’Esport de St. Llorenç de Morunys, sortejarem 10 motxilles entre els participants de la caminada.

El sorteig es farà davant de les primeres persones que hagin completat el recorregut.

Sorteig!

Agraïment

17/03/2010

Des de A.E. JA ARRIBAREM CLUB volem agrair especialment a Roger Clotet i Ariadna Audivert pel seu treball desinteressat en la construcció d’aquesta pàgina web. De passada, igualment volem agrair a tot un seguit de persones que també desinteressadament col•laboren per tirar endavant la organització de la caminada: uns per recuperar camins en desús, altres que en els dies previs ens ajuden a preparar les coses, i molts, en el mateix dia de la caminada en els diferents controls avituallant a la gent o mirant que tot vagi pel bon camí.

Agraïment

Fulletó

17/03/2010

Aquí podeu descarregar-vos el fulletó de la caminada d’aquest any.

Hi podeu trobar horaris, lloc de sortida, preu, inscripcions, descripció complerta del recorregut, recomanacions i altres.

Fitxers:
Fulletó
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet