Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Caminada 2011

14/02/2011

Com cada any us convoquem pel Dissabte Sant a la Vall de Lord. Aquest any us proposem recórrer de nou la ruta que ja vàrem fer fa dos anys i que per culpa del mal temps, només la seguireu els més agosarats. Des de l’organització hem pensat que els que no hi vàreu ser en aquella ocasió us agradaria poder-la fer, i els que sí que hi vàreu ser, us agradaria repetir, esperant que en aquesta ocasió el temps ens acompanyi.

Us recordem la ruta: Sant Llorenç-Sant Serni-Roc Foradat-La Creu del Codó-Pla de la Cort-Cal Bajona-Collet Blanc-Els Hiverns-El Pinyer-St. Llorenç.

Caminada 2011

Galeria de Fotos

14/04/2010

Ja hem carregat una selecció de fotografies que ens heu fet arribar. Vol ser un resum dels llocs per on va passar la caminada d’aquest any i de la gent que en va formar part: caminants i col•laboradors. Per veure-les aneu a l’apartat del menú: Galeria fotogràfica.

Esperem que us agradin.

Fotos cedides per: Josep M. Muntada Piqué, Josep Solé Cases, Joan Aubets, Familia Sagrera-Cots, Josep Pintó i Lluís Sitjes. A tots: moltes gràcies.

Galeria de Fotos

Les edats de la caminada

08/04/2010

A la dreta podeu veure una gràfica de les edats dels participants a la caminada. Es pot observar que els més caminadors són els de 41 a 50 anys i en canvi els de 21 a 30 no estan per gaires caminades.

Hi ha alguns participants que no han indicat l’edat i el caminant més jove tenia ¡¡3 anys!! i es diu Pau, i els de més edat van ser dos caminants amb ¡¡78 anys!!.

Les edats de la caminada

Detall de poblacions

07/04/2010

Aqui al costat podeu observar una gràfica on es pot veure les poblacions amb més participants a la caminada d’enguany.

Destaquen un grupet de poblacions com: Barcelona, Terrassa, Manresa i Sabadell que aporten molts participants, molt possiblement per la data en que se celebra la caminada (Dissabte Sant) i aprofitant que alñguns ja es troben de vacances a la zona.

Després destaquen les poblacions de la comarca, amb Solsona al capdavant amb 130 participants i després St. Llorenç amb 103 participants.
Berga amb 69 participants, mostra una tendència ascendent aquests últims anys.

Com a curiositat hem de dir que hi havia gent de 172 poblacions diferents. De fora de Catalunya hi va haver gent de Madrid, Alacant, Sevilla, Osca i Màlaga i de fora d’Espanya: Andorra, Anglaterra, Mèxic, U.S.A i Canadà. Ens imaginen que no devien venir expressament per la caminada?!

També adjuntem un arxiu amb el llistat sencer de poblacions.

Fitxers:
Detall de poblacions

Més notícies

06/04/2010

Properament posarem a la pàgina web estadístiques per poblacions i per edats dels participants de la caminada d’enguany.

També preparem una galeria de fotos amb les col•laboracions que estem rebent. Si voleu enviar-nos alguna foto que cregueu interessant ho podeu fer via mail indicant el vostre nom.

Més notícies
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet