Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Llistat de poblacions Caminada 2011

27/04/2011

La població que aporta més participants és Barcelona amb 54 persones, seguit de St. Llorenç amb 35 persones i Solsona amb 33 persones.

Hi ha gent de 60 poblacions diferents de Catalunya, 2 de Palma de Mallorca i 3 de Dublin (irlanda), aquests últims amb vincles a Catalunya.

Moltes de les persones que venen a la nostra caminada aprofiten que estan passant uns dies de vacances a la zona per fer la ruta amb nosaltres, però també n’hi ha molts que venen expressament per l’ocasió. És especialment per aquests últims que decidírem fer la caminada malgrat el mal temps.

Fitxers:
Llistat de poblacions Caminada 2011

Pèrdua inesperada

25/04/2011

Tan sols fa tres dies ens va deixar un col.laborador molt especial des de la primera caminada.

Des d'aquí voldríem donar el condol a la família de Josep Cases i Bajona, pare i sogre de quatre dels principals organitzadors de l'esdeveniment.

Ànims!

Pèrdua inesperada

349 Participants

24/04/2011

Malgrat el temps 349 persones van prendre part de la 19ena. Caminada.
Les previsions meteorològiques deien que pel dissabte s’esperaven ruixats dispersos, principalment a la tarda. La realitat va ser que a la Vall de Lord a partir de les 6 del matí una persistent pluja va fer acte de presencia i va ser present durant tota la caminada.
Donem les gracies a tots els que hi vàreu ser i a tots els que ens vàreu fer suport d’alguna manera o altra.
Fa dos anys que vàrem fer aquest mateix recorregut, i en aquella ocasió el temps també ens va jugar una mala passada. És per això que aquest any decidírem repetir un camí que ens semblava que valia molt la pena.
Pels que aneu amb GPS, us adjuntem el Track del recorregut per que el pugueu anar a fer pel vostre compte, això sí, espereu un dia que faci bon temps i amb bona visibilitat

Fitxers:
349 Participants

Pals de senyalització

18/04/2011

Aquest any hem posat tres pals senyalitzadors en llocs estratègics de la ruta, per que la part més perdedora del recorregut quedi marcada de cara al futur.
Com que aquests indicadors queden lluny de llocs de fàcil accés amb cotxe, vàrem transportar tot el material a coll: morter, aigua, pals, senyals i eines. El resultat ha estat força satisfactori i esperem que ajudin a molts caminants que passin per aquells indrets.

Pals de senyalització

Neteja de camins

10/04/2011

Aquest diumenge hem continuat les tasques per deixar el camí com una patena. Hem treballat molt, però també hem tingut temps per fer un bon esmorzar.

Aquí podeu veure els components d’aquesta brigada de voluntaris.

Neteja de camins
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet