Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Pals de senyalització

18/04/2011

Aquest any hem posat tres pals senyalitzadors en llocs estratègics de la ruta, per que la part més perdedora del recorregut quedi marcada de cara al futur.
Com que aquests indicadors queden lluny de llocs de fàcil accés amb cotxe, vàrem transportar tot el material a coll: morter, aigua, pals, senyals i eines. El resultat ha estat força satisfactori i esperem que ajudin a molts caminants que passin per aquells indrets.

Pals de senyalització

Neteja de camins

10/04/2011

Aquest diumenge hem continuat les tasques per deixar el camí com una patena. Hem treballat molt, però també hem tingut temps per fer un bon esmorzar.

Aquí podeu veure els components d’aquesta brigada de voluntaris.

Neteja de camins

Mapa del recorregut

30/03/2011

Aquí al costat podeu veure el mapa del recorregut d’aquest any.

La caminada serà d’uns 15,3 Km. amb un desnivell d’uns 600 metres. La sortida estarà situada a Sant Llorenç de Morunys i com a principals atractius estan el Mirador del Codó i la pujada cap aquest indret.
Pel camí hi trobareu 4 controls de pas que faran les funcions d’avituallament.

Si premeu sobre el mapa el podreu ampliar.

Mapa del recorregut

Fulletó de la Caminada

28/03/2011

Aquí podeu descarregar-vos el fulletó de la caminada d’aquest any.

Hi podeu trobar horaris, lloc de sortida, preu, inscripcions, descripció complerta del recorregut, recomanacions i altres.

Fitxers:
Fulletó de la Caminada

Font de la Canaleta

21/03/2011

Aquests dies estem plenament immersos en la preparació de la propera caminada. Cada any intentem, sempre que les condicions ho permeten, arranjar algun element del recorregut. En l’anterior ocasió que es va fer aquest recorregut, es va restaurar amb uns graons el pas del Roc Foradat.

En aquesta ocasió hem cregut convenient arranjar la malmesa font de la Canaleta, i amb aquest propòsit aquest diumenge cinc membres del Ja Arribarem Club hem feinejat un matí per deixar-la una mica millor del que estava.

Font de la Canaleta
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet