Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Treballs de preparació

20/03/2012

Aquests dies estem ultimant els treballs per deixar la ruta en perfectes condicions. Aquí al costat podeu veure un grup de pencaires fent una paradeta per descansar.

Estem especialment contents per que cada dia hi ha més persones que s’ofereixen per donar-nos un cop de ma, tant en les tasques de preparació de la ruta, com després en la col•laboració en els diferents controls el dia de la caminada.

Treballs de preparació

Mapa del recorregut

09/03/2012

L’objectiu principal de la ruta d’aquest any és assolir el punt més alt de la Serra de Guixers i poder contemplar el paisatge des del lloc anomenat Cap de Balç. Durant el recorregut trobareu 4 controls de pas i d’avituallament per fer més agradable la caminada.

El punt marcat amb un 2 és el control de l’esmorzar, i és en aquest lloc on hi ha un fabulós mirador de la Vall de Lord.

Aneu ben calçats per que després de l’esmorzar hi ha un tram d’un quilòmetre de forta baixada.

En quant al desnivell acumulat (uns 700 metres), és similar a altres edicions de la caminada.

Mapa del recorregut

Perfil

09/03/2012

Aquí tenim el perfil de la caminada. Els 14 quilòmetres de la ruta es distribueixen en un primer tram molt planer i després dels 3 quilòmetres primers, comença un tram d’uns 5 quilòmetres per anar guanyant alçada fins arribar al punt més alt de la caminada i lloc del control de l’esmorzar. Després d’esmorzar tenim un tram d’un quilòmetre amb una forta pendent, seguidament continuarem baixant però més suaument fins a la vora del Cardener i d’allí ens espera un últim tram de pujada.

Perfil

Notes sobre la Caminada d'enguany

29/02/2012

El lloc més destacat de la caminada d’aquest any és sens dubte Cap de Balç, mirador enlairat a la Serra de Guixers. És el punt més alt de la ruta i des d’aquest punt es pot disfrutar d’una de les millors vistes sobre la Vall de Lord. El poble de Sant Llorenç, el pantà de la Llosa del Cavall, la Serra de Busa i la serra dels Bastets, la Serra del Port del Comte, són indrets que es poden contemplar des d’aquest lloc.

En aquesta ocasió passarem per un tram del GR-7 i més tard per un altre tram del GR-1. Llocs com Cal Mosqueta, Sant Lleir, Els Forats, la Vilella i El Monegal són indrets que ens quedaran a prop del camí.

Notes sobre la Caminada d'enguany

Preparació de la 20ena. Caminada

07/02/2012

Ja en són 20, i tornem amb ganes renovades per oferir a tots els que ens vulgueu acompanyar el Dissabte Sant per fer la caminada Vall de Lord, una organització d’aquest esdeveniment que plagui a tothom.

Aquests dies estem ultimant el recorregut d’aquest any i ens estem trencant el cap intentant incloure algun tram nou. Estem segurs que ho aconseguirem.

Recordeu: Dissabte Sant, dia 7 d’abril de 2012

Preparació de la 20ena. Caminada
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet