Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Notes sobre la Caminada d'enguany

29/02/2012

El lloc més destacat de la caminada d’aquest any és sens dubte Cap de Balç, mirador enlairat a la Serra de Guixers. És el punt més alt de la ruta i des d’aquest punt es pot disfrutar d’una de les millors vistes sobre la Vall de Lord. El poble de Sant Llorenç, el pantà de la Llosa del Cavall, la Serra de Busa i la serra dels Bastets, la Serra del Port del Comte, són indrets que es poden contemplar des d’aquest lloc.

En aquesta ocasió passarem per un tram del GR-7 i més tard per un altre tram del GR-1. Llocs com Cal Mosqueta, Sant Lleir, Els Forats, la Vilella i El Monegal són indrets que ens quedaran a prop del camí.

Notes sobre la Caminada d'enguany

Preparació de la 20ena. Caminada

07/02/2012

Ja en són 20, i tornem amb ganes renovades per oferir a tots els que ens vulgueu acompanyar el Dissabte Sant per fer la caminada Vall de Lord, una organització d’aquest esdeveniment que plagui a tothom.

Aquests dies estem ultimant el recorregut d’aquest any i ens estem trencant el cap intentant incloure algun tram nou. Estem segurs que ho aconseguirem.

Recordeu: Dissabte Sant, dia 7 d’abril de 2012

Preparació de la 20ena. Caminada

Llistat de poblacions Caminada 2011

27/04/2011

La població que aporta més participants és Barcelona amb 54 persones, seguit de St. Llorenç amb 35 persones i Solsona amb 33 persones.

Hi ha gent de 60 poblacions diferents de Catalunya, 2 de Palma de Mallorca i 3 de Dublin (irlanda), aquests últims amb vincles a Catalunya.

Moltes de les persones que venen a la nostra caminada aprofiten que estan passant uns dies de vacances a la zona per fer la ruta amb nosaltres, però també n’hi ha molts que venen expressament per l’ocasió. És especialment per aquests últims que decidírem fer la caminada malgrat el mal temps.

Fitxers:
Llistat de poblacions Caminada 2011

Pèrdua inesperada

25/04/2011

Tan sols fa tres dies ens va deixar un col.laborador molt especial des de la primera caminada.

Des d'aquí voldríem donar el condol a la família de Josep Cases i Bajona, pare i sogre de quatre dels principals organitzadors de l'esdeveniment.

Ànims!

Pèrdua inesperada

349 Participants

24/04/2011

Malgrat el temps 349 persones van prendre part de la 19ena. Caminada.
Les previsions meteorològiques deien que pel dissabte s’esperaven ruixats dispersos, principalment a la tarda. La realitat va ser que a la Vall de Lord a partir de les 6 del matí una persistent pluja va fer acte de presencia i va ser present durant tota la caminada.
Donem les gracies a tots els que hi vàreu ser i a tots els que ens vàreu fer suport d’alguna manera o altra.
Fa dos anys que vàrem fer aquest mateix recorregut, i en aquella ocasió el temps també ens va jugar una mala passada. És per això que aquest any decidírem repetir un camí que ens semblava que valia molt la pena.
Pels que aneu amb GPS, us adjuntem el Track del recorregut per que el pugueu anar a fer pel vostre compte, això sí, espereu un dia que faci bon temps i amb bona visibilitat

Fitxers:
349 Participants
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet