Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Fotos de la Caminada 2012

18/04/2012

Ja podeu veure les fotos de la caminada d’enguany a l’apartat de la Galeria Fotogràfica. Moltes gràcies als que ens en heu fet arribar.

Fotos de la Caminada 2012

Poblacions de procedència dels participants

12/04/2012

Els caminants d’aquest any van venir des de 153 poblacions de Catalunya principalment, però també n’hi ha algun participant de l’Aragó, Sevilla, València, i també hi ha hagut un participant provinent d’Alemanya i un altre provinent de Dinamarca.

La data triada per la nostra prova fa que s’hi apleguin caminants de llocs molt llunyans i que aquests dies estan disfrutant d’unes vacances entre nosaltres. S’ha de dir però que hi ha gent i així ens consta que fan molts quilòmetres expressament per no perdre’s la caminada.

Aquí us podeu descarregar un fitxer amb el llistat complet de les poblacions.

Fitxers:
Poblacions de procedència dels participants

1246 Participants!

09/04/2012

Després d’uns dies amb moltes pluges i mal temps, hem tingut un dia espectacular amb un sol radiant.

Moltes gràcies a tots els que heu vingut a compartir un dia d’excursionisme amb nosaltres. És sempre un plaer veure el bon ambient i el companyerisme que es desprèn en actes com aquest.

Una vegada més i després de 20 anys no ens cansarem mai de donar les gràcies a tots els que heu col•laborat d’una manera o altra amb la caminada: Gent dels controls, els que ens han ajudat a condicionar els camins o fonts, els acordionistes que ens han acompanyat en l’esmorzar, el que ens ha confeccionat un excel•lent mapa de les 20 caminades, el que ens ajuda a mantenir la nostra web al dia i a altres persones que en un moment o altre ens han fet costat.

1246 Participants!

Tot a punt per la 20a Caminada

05/04/2012

Ja tenim els camins com una patena, els avituallaments preparats i els col•laboradors amb ganes de treballar, només falta que aquest any el temps acompanyi a la festa de la caminada.

Els que teniu GPS aquí us podeu descarregar el track de la ruta.

Fitxers:
Tot a punt per la 20a Caminada

Fulletó de la Caminada

20/03/2012

Aquí podeu descarregar-vos el fulletó de la caminada d’aquest any.

Hi podeu trobar horaris, lloc de sortida, preu, inscripcions, descripció complerta del recorregut, recomanacions i altres.

Fitxers:
Fulletó de la Caminada
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet