Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Tot a punt per la 20a Caminada

05/04/2012

Ja tenim els camins com una patena, els avituallaments preparats i els col•laboradors amb ganes de treballar, només falta que aquest any el temps acompanyi a la festa de la caminada.

Els que teniu GPS aquí us podeu descarregar el track de la ruta.

Fitxers:
Tot a punt per la 20a Caminada

Fulletó de la Caminada

20/03/2012

Aquí podeu descarregar-vos el fulletó de la caminada d’aquest any.

Hi podeu trobar horaris, lloc de sortida, preu, inscripcions, descripció complerta del recorregut, recomanacions i altres.

Fitxers:
Fulletó de la Caminada

Treballs de preparació

20/03/2012

Aquests dies estem ultimant els treballs per deixar la ruta en perfectes condicions. Aquí al costat podeu veure un grup de pencaires fent una paradeta per descansar.

Estem especialment contents per que cada dia hi ha més persones que s’ofereixen per donar-nos un cop de ma, tant en les tasques de preparació de la ruta, com després en la col•laboració en els diferents controls el dia de la caminada.

Treballs de preparació

Mapa del recorregut

09/03/2012

L’objectiu principal de la ruta d’aquest any és assolir el punt més alt de la Serra de Guixers i poder contemplar el paisatge des del lloc anomenat Cap de Balç. Durant el recorregut trobareu 4 controls de pas i d’avituallament per fer més agradable la caminada.

El punt marcat amb un 2 és el control de l’esmorzar, i és en aquest lloc on hi ha un fabulós mirador de la Vall de Lord.

Aneu ben calçats per que després de l’esmorzar hi ha un tram d’un quilòmetre de forta baixada.

En quant al desnivell acumulat (uns 700 metres), és similar a altres edicions de la caminada.

Mapa del recorregut

Perfil

09/03/2012

Aquí tenim el perfil de la caminada. Els 14 quilòmetres de la ruta es distribueixen en un primer tram molt planer i després dels 3 quilòmetres primers, comença un tram d’uns 5 quilòmetres per anar guanyant alçada fins arribar al punt més alt de la caminada i lloc del control de l’esmorzar. Després d’esmorzar tenim un tram d’un quilòmetre amb una forta pendent, seguidament continuarem baixant però més suaument fins a la vora del Cardener i d’allí ens espera un últim tram de pujada.

Perfil
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet