Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Preparació caminada

08/02/2013

Que si, que si, que encara hi ha racons per descobrir a la Vall de Lord.

Encara que hagueu vingut moltes vegades a la nostra caminada, en aquesta edició podreu recórrer camins que encara no hem fet servir mai en anteriors edicions i us sorprendreu amb racons d’una gran bellesa.

Ja estem treballant en la neteja de camins i posteriorment pensem recuperar la font de Pratformiu, que vàrem arranjar en motiu de la 3a. Caminada i que amb el pas del temps i degut a les característiques del terreny, havia deixat de rajar.

NOTA: Als calendaris de caminades de la Catalunya Central s’indicava que la sortida era des de Sant Llorenç, quan en realitat la sortida serà des de la Gafa, al municipi de la Coma i la Pedra.

Preparació caminada

Caminada 2013

19/01/2013

L’inici d’any ens recorda que la propera caminada ja es aprop i que ens hem de moure per tenir les coses a punt.

Aquest any, tenim previst fer la sortida des del poble de la Coma i la Pedra, cosa que ens permetrà recórrer alguns camins, encara inèdits en altres edicions.

La data, ja ho sabeu el Dissabte Sant dia 30 de març. Per tant feu un forat a la vostra agenda i apropeu-vos a la Vall de Lord per gaudir d’una jornada festiva i d’excursionisme.

Caminada 2013

Fotos de la Caminada 2012

18/04/2012

Ja podeu veure les fotos de la caminada d’enguany a l’apartat de la Galeria Fotogràfica. Moltes gràcies als que ens en heu fet arribar.

Fotos de la Caminada 2012

Poblacions de procedència dels participants

12/04/2012

Els caminants d’aquest any van venir des de 153 poblacions de Catalunya principalment, però també n’hi ha algun participant de l’Aragó, Sevilla, València, i també hi ha hagut un participant provinent d’Alemanya i un altre provinent de Dinamarca.

La data triada per la nostra prova fa que s’hi apleguin caminants de llocs molt llunyans i que aquests dies estan disfrutant d’unes vacances entre nosaltres. S’ha de dir però que hi ha gent i així ens consta que fan molts quilòmetres expressament per no perdre’s la caminada.

Aquí us podeu descarregar un fitxer amb el llistat complet de les poblacions.

Fitxers:
Poblacions de procedència dels participants

1246 Participants!

09/04/2012

Després d’uns dies amb moltes pluges i mal temps, hem tingut un dia espectacular amb un sol radiant.

Moltes gràcies a tots els que heu vingut a compartir un dia d’excursionisme amb nosaltres. És sempre un plaer veure el bon ambient i el companyerisme que es desprèn en actes com aquest.

Una vegada més i després de 20 anys no ens cansarem mai de donar les gràcies a tots els que heu col•laborat d’una manera o altra amb la caminada: Gent dels controls, els que ens han ajudat a condicionar els camins o fonts, els acordionistes que ens han acompanyat en l’esmorzar, el que ens ha confeccionat un excel•lent mapa de les 20 caminades, el que ens ajuda a mantenir la nostra web al dia i a altres persones que en un moment o altre ens han fet costat.

1246 Participants!
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet