Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Galeria de fotos

12/04/2013

A l’apartat “Galeria Fotogràfica” , trobareu una selecció de fotos de la caminada d’enguany que ens han fet arribar alguns amics.

Com a curiositat us direm que una setmana després de la caminada una forta nevada va deixar un gruix de neu d’uns 15 centímetres a la zona alta del recorregut. Es a dir, que si això hagués passat el dissabte anterior hauríem d’haver esmorzat en un ambient gèlid.

Galeria de fotos

Estadístiques

03/04/2013

Els amants de les estadístiques o simplement els que sou una mica curiosos, trobareu en l’arxiu adjunt, dades de les poblacions de procedència dels caminants, distribució per comarques i gràfiques per edats.

Podreu comprovar que les poblacions de procedència són molt diverses. Això és degut principalment per la data en la que es celebra l’esdeveniment, al coincidir en Setmana Santa facilita que gent de segones residències a la Vall, i gent que ve expressament per la caminada ho tinguin més fàcil per participar-hi.

El caminant més jove tenia 4 anys i el de més edat en tenia 82.

Fitxers:
Estadístiques

1375 Participants!

31/03/2013

Malgrat que el dia abans el temps es mostrava molt insegur, 1375 caminadors van prendre la sortida de la 21 ena. Caminada.

Les condicions d’un terreny amarat d’aigua van marcar el recorregut de la marxa, tan el sentit positiu com en sentit negatiu. En sentit positiu per que la Rasa de Pratformiu presentava un aspecte immillorable pel cabal d’aigua que baixava pel rierol, i en sentit negatiu per que en alguns trams del recorregut es feia difícil de caminar per la quantitat de fang acumulat.

Com sempre moltes gràcies als que heu vingut i moltes gràcies a la gent que heu col•laborat en l’organització.

1375 Participants!

Track GPS de la Caminada

21/03/2013

Aquest és l’aspecte que tenia la Serra del Vert aquest dilluns vist des d’un punt de la ruta. Esperem que el temps no ens jugui cap mala passada i que la neu no sigui cap obstacle per fer la caminada. En aquest moments les previsions a llarg termini sembla que són favorables.

No patiu per l’aparcament. Encara que la sortida no és l’habitual, tenim preparat un camp per poder encabir tots els cotxes dels caminants, molt a prop d’on es farà la sortida.

A l’arxiu que trobareu a sota us podeu descarregar el track per GPS de la ruta.

Fitxers:
Track GPS de la Caminada

Resum del fulletó

08/03/2013

Dia 30 de març.

Lloc i hora de la sortida: Carretera de St. Llorenç a La Coma Km. 27,1 de la C-462. De 8 a 9 del matí.

Inscripcions: Des de mitja hora abans de la sortida i el dia anterior a l’oficina de turisme de St. Llorenç de 5 a 8 de la tarda.

Recorregut de 15,3 Km amb un desnivell acumulat positiu d’uns 700 metres.

En l’arxiu adjunt podeu veure el fulletó complet amb descripció, notes d’interès, mapa, perfil i altres.

Fitxers:
Resum del fulletó
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet