Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Track GPS de la Caminada

21/03/2013

Aquest és l’aspecte que tenia la Serra del Vert aquest dilluns vist des d’un punt de la ruta. Esperem que el temps no ens jugui cap mala passada i que la neu no sigui cap obstacle per fer la caminada. En aquest moments les previsions a llarg termini sembla que són favorables.

No patiu per l’aparcament. Encara que la sortida no és l’habitual, tenim preparat un camp per poder encabir tots els cotxes dels caminants, molt a prop d’on es farà la sortida.

A l’arxiu que trobareu a sota us podeu descarregar el track per GPS de la ruta.

Fitxers:
Track GPS de la Caminada

Resum del fulletó

08/03/2013

Dia 30 de març.

Lloc i hora de la sortida: Carretera de St. Llorenç a La Coma Km. 27,1 de la C-462. De 8 a 9 del matí.

Inscripcions: Des de mitja hora abans de la sortida i el dia anterior a l’oficina de turisme de St. Llorenç de 5 a 8 de la tarda.

Recorregut de 15,3 Km amb un desnivell acumulat positiu d’uns 700 metres.

En l’arxiu adjunt podeu veure el fulletó complet amb descripció, notes d’interès, mapa, perfil i altres.

Fitxers:
Resum del fulletó

Tot a punt!

04/03/2013

Aquest diumenge vàrem finalitzar les tasques per deixar els caminis a punt pel dia 30.
Després de repassar el tram de camí que va del Coll de la Creu a la Pedra, el propietari de la masia de Mataplana ens va acollir a casa seva per fer un bon esmorzar.

Al costat podeu veure una foto de la trobada.

AVIS: Compte amb el lloc de sortida de la prova. Als calendaris de caminades hi posa que se surt de St. Llorenç, quan en realitat és en un punt de la carretera de St. Llorenç a la Coma.

Us adjuntem un arxiu amb el perfil de la ruta. Veureu que el dibuix s’assembla al de moltes edicions anteriors de la caminada. Una pujada, per després tornar a baixar. L’orografia de la Vall és la que mana.

Fitxers:
Tot a punt!

Tasques de millora

04/03/2013

De fa dies que estem treballant en la preparació de la XXI ena. Caminada.

Aquest cap de setmana hem arreglat la font de Pratformiu, font que ja havíem restaurat en motiu de la tercera caminada, però que amb el pas dels anys havia deixat de rajar.

També hem netejat d’esbarzers i males herbes els entorns de la Balma de la Xigrona, que la tapaven gairebé en la seva totalitat i no en deixaven gaudir plenament.

Tasques de millora

MAPA DEL RECORREGUT

22/02/2013

Ja us podem presentar el mapa del recorregut de la caminada d’enguany.

La sortida la tindrem a l’indret de la Gafa, molt aprop del veïnat de la Pedra i a escassos dos quilometres del poble de la Coma.

Dels llocs on passarem podem destacar El Jou, Els Forats, Pratformiu, travessarem la Serra de Pratformiu, el Coll de la Creu, Mataplana i Finalment la Pedra.

En aquesta edició, potser el descobriment més destacat és el Pla de Pratformiu, lloc on en un altre temps estava ple de vida amb un reguitzell de cases que el poblaven però que per culpa de les dures condicions de vida, la gent el va anar abandonant.

MAPA DEL RECORREGUT
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet