Caminada Popular Vall de Lord

Notícies

Ja Tenim Ruta!

12/02/2014

Com cada any, després de les festes de Nadal ens posem en marxa per preparar una nova edició de la nostra Caminada.

Després de sondejar vàries alternatives, creiem que hem trobat una ruta atractiva. Té un recorregut d’uns 17 Km. però amb uns desnivells força assequibles per tothom.

Aquest any us volem portar per camins propers a la Mola de Lord i al Pantà de la Llosa del Cavall. Alguns trams del recorregut ja s’han fet en edicions de fa uns quants anys de la nostra caminada, però com sempre solem fer, volem recuperar i ensenyar-vos nous camins i nous indrets.

Ja Tenim Ruta!

Valoració Caminada per la Marató

10/12/2013

El dissabte dia 7 de desembre es va celebrar la caminada a favor de la Marató de TV3. La proposta de la Residència La Vall de St. Llorenç de Morunys va tenir una bona acceptació, i més d’un centenar de persones van fer la caminada: uns fins a Santa Creu i altres fins a la Font Puda.

El recorregut fins a Santa Creu el varen poder fer gent d’edat avançada, i fins i tot uns 13 avis de la Residència van poder anar-hi en cadira de rodes ajudats pel mateix nombre de voluntaris.

Tant a Santa Creu com a la Puda es va poder gaudir d’una xocolatada preparada per la Residència la Vall, que tothom va coincidir a dir que era excel•lent.

Nosaltres hi vàrem contribuir marcant el recorregut, netejant algun tram i cuidant dels avituallaments amb l’ajut d’uns quants voluntaris.

Gràcies per deixar-nos participar-hi i sembla que ha quedat ganes per tornar a repetir l’experiència el proper any.

Es van recaptar prop de 700 Euros d’aportacions voluntàries dels participants.

Valoració Caminada per la Marató

Caminada per la Marató

16/11/2013

La Residència la Vall en col•laboració de la Agrupació Excursionista Ja Arribarem Club, organitza pel dia 7 de desembre una petita caminada popular.

La caminada és una de les activitats que la Residència la Vall porta a terme durant la primera setmana de desembre en benefici de la Marató de TV3, aquest any dedicada a recaptar fons per les malalties neurodegeneratives.

La prova tindrà dos recorreguts: Un de molt curt fins a l’ermita de Santa Creu i un altre de més llarguet (7 Km.) fins a la Font Puda, amb un trajecte circular.

Col•laboreu!

Caminada per la Marató

Col.laboració externa

16/11/2013

El cap de setmana del 18 i 19 de maig hi va haver una trobada de caps de la Demarcació de la Catalunya Central dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya a la Vall de Lord, i dintre de les activitats que van portar a terme durant aquells dos dies, dedicaren el diumenge al matí a treballar en diferentes actuacions amb la col•laboració d’entitats del territori.

Mesos abans s’havien posat en contacte amb la nostra associació per tal de veure en que pudien ajudar tot aquest col•lectiu de joves. Entre 50 i 60 caps, es van repartir tasques principalment de neteja de camins, però també van netejar els voltants de l’ermita de Casa Llobeta i la font que hi ha a prop d’aquest paratge, van fer un mural a l’entrada del poble de St. Llorenç i van contribuir en la senyalització de camins.

Gracies aquesta actuació, ara es pot donar la volta a la Mola de Lord passant a peu de cingle, ja que s’ha recuperat de l’oblit un bon tram d’aquest camí.

Des d’aquí volem donar les gràcies a aquest col•lectiu de gent que van dedicar unes hores del seu temps, a treballs en benefici d’aquesta vall.

Col.laboració externa

Resum de participants en les 21 edicions

15/04/2013

Aquí podeu veure una gràfica de participants a les 21 edicions de la caminada que s’han fet fins ara.

Veureu que vàrem començar la nostra historia amb 150 caminants i que actualment cada any passem de llarg del miler. Bé, passem del miler quan fa bon temps, per que els anys 2009 i 2011 veureu que només vàrem ser 275 i 349 respectivament, i això va coincidir amb un temps desastrós. Com a curiositat direm que el recorregut d’aquests dos anys va ser el mateix per donar una segona oportunitat als que no havien pogut venir el primer any. Ja no la tornem a repetir!

Resum de participants en les 21 edicions
Disseny: Ariadna Audivert · Programació: Roger Clotet